Kárügyintézés

Kárügyintézés

Cégünk azért jött létre, hogy megkönnyítsük ügyfeleink életét, és ennek az egyik legfontosabb momentuma a kárügyintézés
A Trendy-Car Kft vállalja a kárügyintézést és az azzal járó utánajárást is. Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy akár önhibájából,

Tovább

Autószerelés

Autószerelés

Amikor megvesszük új autónkat, eszünkbe sem jut, hogy az idő vas fogai gépjárművünkön is nyomot hagynak majd. Pedig ahogy az autók öregszenek, egyre gyakrabban jelentkezhetnek meghibásodások…

Tovább

Autómentés

Autómentés

Az autómentés szó hallatán az emberek nagy részének karambolok és autó balesetek jutnak eszébe, azonban sokszor az is előfordul, hogy a gépjármű egyszerűen magától leáll, és nem hajlandó tovább gurulni…

Tovább

Karosszéira javítás

Karosszéira javítás

Többen azt gondolják, hogy karosszéria javításra csak akkor van szükség, ha valaki balesetet szenved az autójával, ez azonban sajnos nem így van. Akár egy jégeső vagy akár a nap UV sugarai mind károsíthatják a gépjármű állapotát…

Tovább

Cégünket 2003-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy ügyfeleink válláról levegyük a terheket, melyek az autószerelés és kárügyintézés során felmerülő problémákból adódnak.

 

Jeligénk a „minőség és pontosság”, melyet megalakulásunk óta mindig szem előtt tartunk.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, folyamatosan szélesítjük szolgáltatásaink spektrumát és a legmodernebb technológiákkal dolgozunk.

 

A Trendy-Car Kft komplex szolgáltatási körének köszönhetően ügyfeleink időt és pénzt takarítanak meg, hiszen vállalkozásunk minden felmerülő problémára megoldást nyújt, így nem kell más és más cégekhez fordulni.

 

Profiljaink közé tartozik: karosszéria javítás, fényezés, horpadásjavítás (fényezésnélküli technológia pl.: jégkár), szélvédőcsere, szervizmunkálatok, gumijavítás. Cascos kár esetén átvállaljuk az önrészt és ügyfeleink számára csereautót biztosítunk, míg tart a javítás.

 

Telephelyünk jól frekventált, és éjjel-nappal biztonsági szolgálat őrzi a nagy területet: 300 m2 fedett műhelyként illetve 600 m2 parkolóként és tárolóként működik.

A cég vezetésének célja a társaság gazdaságos működésének és hosszú távú versenyképességének biztosítása, valamint a cég potenciális fejlődéséhez szükséges feltételek megteremtése.