Autómentés

Az autómentés szó hallatán az emberek nagy részének karambolok és autó balesetek jutnak eszébe, azonban sokszor az is előfordul, hogy a gépjármű egyszerűen magától leáll, és nem hajlandó tovább gurulni.

Ilyenkor lehet szükség az autómentésre, mely a Trendy-Car Kft fő tevékenységei közé tartozik.

Az újabb gépjárművek olyan modern elektronikai rendszerrel vannak ellátva, amely meghibásoda esetén letiltja az autót, és a motor nem képes újra indulni.

Képzeljük csak el: 40 fokos hőségben vagy egy fagyos téli napon haladunk az autópályán, és a kocsink egyszer csak leáll, és nem képes tovább gurulni. Mi épp rohanásban vagyunk egy céges rendezvényre, ahol mi tartjuk a nyitó beszédet, úgyhogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy elkéssünk.

Akár nyári hőség van, akár a mínuszok tombolnak, semmiképpen nem kellemes érzés, amikor az ember órákat vesztegel az autópálya szélén, segítségre várva. Pánikra ilyenkor sincsen oka, hiszen cégünk ilyenkor is gyors és hatékony megoldást kínál az autómentés szolgáltatásával.

Csak hívjon minket, és mi garantáljuk, hogy Ön időben odaér a céges rendezvényre, vagy bármilyen más, fontos eseményre.

Az autómentést korszerű és jól felszerelt autókkal végezzük, így járműve pillanatok alatt cégünk telephelyére kerül, ahol annak átvizsgálását és javítását kollégáink azonnal megkezdik.

Autómentés esetén szakembereink gyorsan a helyszínre érkeznek, és elszállítják a sérült gépjárművet.

Közvetlenül az autómentés után csereautót ajánlunk fel az Ön számára, hogy megkönnyítsük életét.